25 Mart 2014 Salı

Kitap Yorumu: Grinin Elli Tonu | El James

Tür: Erotik-Romantik
Sayfa: 514
Seri: Elli Ton Üçlemesi
Toplam Seri Kitabı: 3
Puanım: 8/10

Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı... Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak.


Edebiyat öğrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey'le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana'nın güzelliği, zekası ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...
   Grey'in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen -çok uluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır- Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkar ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian'ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.

Yorumum : Öncelikle bu kitap konusu gereği biraz farklı. Fakat yaşanan onca farklılığa rağmen bu kitabı elinizden düşüremeyeceksiniz. Kesinlikle farklı zevkleri olan garip bir adama hayran kalacaksınız. Söz konusu havalı adamımız Christian Grey. Bu kendini okutan bir seri. Birinci kitap -elimizdeki kitap- bittiğinde bir an önce diğer kitabı okumak isteyeceksiniz (Karanlığın Elli Tonu). Şunu söylemeliyim ki serinin kitapları gittikçe daha Aşk dolu ve ummadık şeylerle yüzümüzü güldüren, somurtan, belki de ağlatan olaylar       yaşanmakta. Kendi açımdan söylemeliyim ki böyle bir kitap okumak aklıma bile gelmezdi, zaten şans eseri okumuş olduğum ve bir solukta bitirdiğim bir kitap. Şuan serinin üçüncü kitabını okuyacağım. Bana güvenin tarzınız bu olmayabilir ama kesinlikle seveceksiniz ve bu istem dışı bir sevgi olacak. Unutmadan kitabın sonu sizin diğer kitabı okumanızı tetikleyecek ;) 
-Fatma 

0 yorum:

Yorum Gönder

Template by:

Free Blog Templates